bild

Säkerhet, flexibilitet & goda relationer

Med över 30 års branscherfarenhet och med STIB Auktorisering får du som beställare en grundtrygghet som borgar för ett säkert bygge både praktiskt och ekonomiskt. Vi på BSK har genom våra 30 år i branschen fyllt kappsäcken med mängder av erfarenheter, vilket gör att inga utmaningar är för stora för oss. Vi har bland annat byggt ställningar till ABB, NCC, Skanska, PEAB, Karlshamns AB, Volvo personvagnar och Perstorps AB.

Säkerhet

– med kunden i fokus

Med över 30 års branscherfarenhet och med STIB Auktorisering får du som beställare en grundtrygghet som borgar för ett säkert bygge både praktiskt och ekonomiskt. Du som kund är alltid i fokus och vi gör alltid vårt allra bästa för att nå upp till dina krav, utan att för den delen tumma på säkerheten.

Snabba puckar är

ingen match för BSK

Att hålla i ställningarna innebär bland annat att finnas tillgänglig dygnet runt och att kunna ställa upp när det är akut. Oss kan du lita på!

BSK har goda relationer och stor

förståelse för sina kunders behov

Det gäller att finnas till hands när det oförutsedda händer. Genom att vara en god samarbetspartner som du kan lita på i alla väder har vi på BSK byggt ett starkt förtroende hos våra kunder.

Flexibilitet

– bygger många typer av ställningar

Hos oss finns ett stort utbud av olika ställningssystem, väderskydd och intäckningar vilket gör att vi har möjlighet att räkna på alla typer av projekt. Och vi följer självklart alla gällande säkerhetsregler och är STIB auktoriserade.

”Vi har bara goda erfarenheter av BSK. Vi har anlitat BSK i många år och de ställer alltid upp och hjälper till, även med kort varsel. Deras personal är utbildad och har många års erfarenhet.”

Christian Franzon, Skanska Karlskrona

Scroll to top